La Cerimònia de la Llum - Iter Luminis | Lídia Pujol

Converses singulars amb Lídia Pujol

Publicat per
|
Dia 20 de Juny a les 20:30 LÍDIA PUJOL amb la col.laboració de l’ELISENDA ROCA: “Vint anys de professió solemne en la música”. Dia 21 de Juny a les 20:30 Conversa i música amb MAYTE MARTÍN. “Radical Lliure” Dia 22 de Juny a les 20:30 Conversa i música amb TERESA FORCADES. “Amor i llibertat” Dia 24 de juny a les 18:00 Conversa i música amb SANTIAGO AUSERÓN. “Aprender de las cosas, de las diferencias, de las singularidades” Posada en escena: SERGI BELBEL Direcció musical: DANI ESPASA Creació i direcció: LÍDIA PUJOL A la SALA MUNTANER de Barcelona. Adquireix la teva entrada a: Descarrega el PDF desde aquí.

“A l’origen de tot hi ha la follia d’un enamorat que cerca donar a conèixer allò que per a ell ha estat bo: La descoberta de l’Amor.”
Teodor Suau

Converses singulars amb Lídia Pujol, són quatre nits en les que ella dialoga en un encontre artístic molt especial amb persones molt diferents, fins i tot amb ella mateixa. Un diàleg escènic a nivell humà i artístic entre sintonies aparentment molt diverses. Converses singulars amb Lídia Pujol proposa una reflexió sobre els sentiments i maneres de veure i viure la vida. Una mostra de com la diversitat és l’aliment relacional d’allò que és únic.

Format: Damunt de l’escenari dos/tres músics, la cantant i un convidat cada nit. Una catifa preciosa, dues butaques de pell vermella, dos tamborets modernistes, dues tauletes de roure, piano, contrabaix i guitarra. Una estança singular. Un acollidor ambient de conversa.

CONVERSES SINGULARS AMB LÍDIA PUJOL

Es tracta de compartir, en una conversa en directe, les emocions i reflexions sobre uns temes escollits i d’altres que puguin sorgir. Aquest diàleg s’escenificarà des de la paraula i la música. Les persones triades per a conversar aquestes nits tenen un denominador comú, provoquen l’atracció irresistible del meu anhel d’aprenentatge. Les he convidat a la millor estança de casa meva, l’escenari, l’espai més sagrat que pot oferir la meva persona, i han acceptat. Totes elles m’inspiren, desperten la meva curiositat, m’emocionen i visc una identificació profunda amb el seu missatge i una plena admiració pel talent en comunicar-lo. Aquest miraculós estat d’enamorament, que em fa sortir de mi per posar-me en relació amb l’altre, ha impulsat la meva trajectòria personal i artística al llarg de vint anys. La meva construcció personal es nodreix de la diversitat que he trobat en totes aquestes persones per la via de la bellesa, la música, la paraula, la identificació, el diàleg i l’esperit. Us convido a un aromàtic te, fumejant damunt la taula, per parlar d’allò que em qüestiona i m’inspira: què és estimar, què és compromís, què és puresa, què és aprenentatge, què és llibertat, i en definitiva, què és ser persona. A cada tassa, a cada instant i amb vosaltres, voldria aprofundir en el misteri d’aquestes paraules perquè trobin una resposta a través de la música.

Lídia Pujol Fotos amb els conversadors:

Afegir un comentari

*

Twitter

Facebook

Reproductor

This container should display a .swf file. If not, you may need to upgrade your Flash player.