La Cerimònia de la Llum - Iter Luminis | Lídia Pujol

Ermita de Sant Salvador del Coll de l’Aguda

A aquesta ermita de Sant Salvador del Coll de l’Aguda es va enregistrar al febrer del 2014 l’últim disc de Lídia PujolMariam Matrem” que acompanya el llibre “La cualidad humana” de la mística italiana Àngela Volpini, amb pròleg de Teresa Forcades. El disc ha estat possible gràcies a la implicació de la gent del territori.

“Mariam Matrem”, que conté cançons de trobadors i d’arrels espirituals del Llibre Vermell de Montserrat, el Misteri d’Elx, Ramon Llull, Santa Teresa de Jesús, Cantigas de Amigo etc., ha donat a llum el camí històric i musical “Iter Luminis (Camí d’Identitat)”, una gira pels monestirs de Catalunya que pretén unir història i música al patrimoni i la gent del territori, per crear una renovada tradició, compromesa amb el propi desig i en relació amb la comunitat.

Tant al disc com a la gira, la Lídia està acompanyada pel Cor de Vallferosa, nascut de la comarca per donar vida a la comarca amb la voluntat de fer servir l’art, la cultura i l’emoció com a eines fonamentals en la construcció de la nova sensibilitat social.

Imatges

Afegir un comentari

*

Twitter

Facebook

Reproductor

This container should display a .swf file. If not, you may need to upgrade your Flash player.