La Cerimònia de la Llum - Iter Luminis | Lídia Pujol

GRÀCIES A TOTES I TOTS

Publicat per
|

Bon dia, amics!

Queden dues hores per tancar el Verkami però ¡ja ho hem aconseguit!

Ahir al restaurant La Trobada, vàrem compartir tertúlia amb la Teresa Forcades. Ens deia que “som en relació”. Aquest projecte ha estat, és i serà, per la vostra vinculació.

Quan la Laura Rubio i jo, vàrem decidir exposar aquest camí a la fertilitat de la vostra Llum, decidíem protegir-lo de segons quins diners i jerarquies. Perquè creiem que no és el mateix Unicef que Qatar per moltes lligues que es guanyin. Perquè tot el que veritablement És, té una dimensió simbòlica, poètica, ètica, digne. I la música, aliment de l’amor per excel·lència, té per a mi aquest deure: dignificar i amorosir la matèria, els fets, les obres.

Gràcies per llençar les vostres pedretes i possibilitar aquest camí orientat. Qui sap si per algú esdevindrà la manera de tornar a la casa l’ànima, la gran oblidada i menyspreada pel sistema.

Me’n vaig a l’estudi amb l’Aniol a acabar un disc que representa tota una vida viscuda per arribar aquí, a aquesta consciència de l’Altre, que sóc quan sense obviar-me reconec i em relaciono amb la diferència de l’altre i tots els processos que se’n deriven. Deia Llull que la veritable victòria no és la que esdevé a cop de sobre, deia que Els camins pels quals l’amic cerca el seu Amat (la possibilitat infinita de si mateix), són llargs, perillosos, poblats de consideracions, de sospirs i de plors… I IL·LUMINATS D’AMORS.

GRÀCIES A TOTES I TOTS

Seguim!

Afegir un comentari

*