La Cerimònia de la Llum - Iter Luminis | Lídia Pujol

Iter luminis (Camí d’Identitat) – La cualidad humana de Àngela Volpini. Pròleg Teresa Forcades. Inclou cd: Mariam Matrem de Lídia Pujol

Publicat per
|

És temps de miracles. ¿Vols venir?

La vida m’ha mostrat una i una altra vegada que prendrem seriosament el meu desig i cercar de fer-lo real, és realment viure. Maria representa per mi un camí d’identitat plena. Una orientació de la meva petjada personal, que avança lliurement i com pot davant l’adversitat, cap a un horitzó d’Amor comú. Ella és el gest d’amor quan la por es fa present i els camins demanen ser triats. La confiança de fer un pas sense garanties des del desig en direcció a la possibilitat infinita, és Maria.

El disc que acompanya aquest llibre, està fet d’aventura i relacions d’amor. Està enregistrat a l’ermita on he somiat fer-ho cents de vegades, on he recreat amb el Pau Figueres “Els amants de Lilith”, on vaig aprendre les cançons de La Cerimònia de la Llum. Ara, amb els mínims mitjans tècnics, en quatre dies i gairebé sense opció d’arreglar res, he fet un pas en direcció a la confiança. No l’he fet sola, estava tan ben acompanyada de persones i miracles, que ha estat realment fàcil respondre Sí, Fiat Lux, faci’s en mi.

Nueva portada MM-web

 

Teniu a les mans la realitat sonora d’un període de vida plena. Potser és el meu primer disc perfecte perquè és ple de vulnerabilitat, d’errors i reconquestes mai conquerides que cerquen la Llum, l’aroma, la tendresa, la complicitat…

Aquesta possibilitat sonora va ser creada fa segles per experienciar la trobada amb el misteri en espais arquitectònics de tel·lúrica singularitat, i és aquesta vivència de trobada i comunicació el camí que volem recórrer amb vosaltres: Un historiador ens parlarà de qui som a través d’on som, la música farà vibrar la vida en relació amb la ressonància de la pedra per vincular-nos poèticament i, acabat, junts compartirem la conversa que somio emocionada i sincera al voltant d’allò viscut en relació amb el patrimoni, uns valors i unes accions reflectides en un bon vi i en la qualitat dels productes de la terra d’acollida.

¿Vols venir?

  iterluminis_negatiu Publicidad Novedades paso de barca

Afegir un comentari

*

Twitter

Facebook

Reproductor

This container should display a .swf file. If not, you may need to upgrade your Flash player.